De Arme Student (gecanceld)

De Arme Student (gecanceld)

In mei 2019 zijn we begonnen met de repetities voor onze volgende operette: De Arme Student die op 14 en 15 maart 2020 uitgevoerd zou worden in de Lindenberg. Vanwege de coronamaatregelen waren we genoodzaakt om de voorstellingen te verzetten naar 12 en 13 september 2020. Helaas hebben we inmiddels het besluit moeten maken dat we de voorstellingen cancelen.

De Lindenberg neemt contact op met de personen die tickets hebben gekocht. Zij krijgen hun geld terug. U kunt uw tickets ook doneren aan de Lindenberg. Als u het geld aan ons wilt doneren, dan kunt u uw geld terugvragen bij de Lindenberg en het doneren aan ons via http://www.carminaludicra.nl/steun-ons/

Wij hopen jullie te mogen ontvangen bij onze voorstellingen van ‘De Straatzangeres’ op 19 en 20 maart 2021!

Deze operette van Carl Millöcker vertelt het verhaal van de gekrenkte Kolonel Ollendorf. Hij wil wraak nemen op Laura Nowalska die hem met haar waaier heeft geslagen omdat hij haar op de schouder heeft gekust. Om zich te wreken gaat hij ver: hij haalt een arme student uit de gevangenis en bedenkt een list om Laura – van adel maar al jaren op zwart zaad zittend – met hem te laten trouwen.