Steun Ons

Er zijn een aantal manieren om Carmina Ludicra een financieel steuntje in de rug te geven. Deze zijn hieronder beschreven, en sommige kosten u nul euro en niet meer dan een paar klikken!

Word Vriend van Carmina, of doneer zomaar

Voor het kleine bedrag van €12,- kun je al Vriend worden van Carmina Ludicra! Daar staat het volgende tegenover:

  • Je krijgt een kaartje van onze voorstelling voor studententarief (€16,- wordt dan €11,-)!
  • Je wordt ingeschreven voor onze mailinglijst, waardoor je leuke updates krijgt over het reilen en zeilen binnen de vereniging!
  • Je wordt achterin het programmaboekje genoemd, in een liefdevol dankwoord!
  • Je wordt betrokken bij leuke, spontane extra’s, zoals een loterij!

Betaal hieronder via iDeal en vermeld in het bericht of u graag Vriend van Carmina wilt worden!

Amount


Sponsor Carmina gratis!


U kunt ons via SponsorKliks gratis sponsoren! Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze SponsorKlikspagina gedaan wordt en een deel van dat geld gaat naar Carmina Ludicra! 

Koop voortaan uw onlineaankopen via onze Sponsorklikspagina (klik op bovenstaand logo of op https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9332).  Het is ook mogelijk Sponsorkliks te activeren via deze Chrome-browserextensie! U hoeft vervolgens alleen maar via de extensie naar onze naam te zoeken, en de browser doet vervolgens het werk!

Sponsor Carmina met uw bedrijf/organisatie

Om onze operettes te kunnen verwezenlijken, zoeken wij sponsoren! Zowel kleine bedragen als grotere bedragen zijn meer dan welkom. U maakt hiermee niet alleen ons unieke project mogelijk, maar wij kunnen u ook het een en ander aanbieden als wederdienst: uw bedrijfslogo of advertentie kan bijvoorbeeld opgenomen in ons programmaboekje, poster en/of social media. We hebben verschillende sponsorpakketten in de aanbieding. U mag ook een eigen suggestie doen van een sponsorbedrag en tegenprestatie. Voor sponsoring kunt u contact opnemen met [email protected]

Wij hopen jullie te mogen ontvangen bij onze voorstellingen van ‘De Straatzangeres’ op 19 en 20 maart 2021!

© Betty van Engelen
Logo_transparant_white_512_512

Ludieke operettes in een modern jasje