Lid Worden

Lid Worden

WIE
Ben je student of net afgestudeerd en houd je van zingen en acteren? Word dan lid en doe mee met de volgende productie om na veel gezellige repetities samen met ons de planken op te staan. In september zijn we gestart met de repetities van de operette Orphée aux Enfers (Orpheus in de Onderwereld) van de componist Jacques Offenbach. Deze zullen we 13 en 14 april gaan opvoeren. Hierna zullen er weer een aantal open repetities zijn waarin nieuwe leden kunnen aansluiten.

REPETITIES
We repeteren elke woensdagavond van 19:30u tot 21:45u in Wijkcentrum Burghardt, Burghardt van den Berghstraat 114, Nijmegen. Naarmate de uitvoering dichterbij komt, zullen we ook een aantal dagen in het weekend gaan werken aan de regie van het stuk. Naast de repetities is er bij ons ook genoeg tijd voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels in café de Kluizenaar en andere activiteiten.

CONTRIBUTIE
€15 per maand voor studenten
€21 per maand voor niet-studenten

LID WORDEN
Voordat we aan een nieuw stuk beginnen vinden er open repetities plaats. Iedereen is dan welkom om een kijkje bij ons te nemen. Je kunt natuurlijk ook altijd bij onze voorstellingen komen kijken of onze eerdere projecten bekijken om een beter beeld te krijgen. Bekijk de agenda voor de volgende uitvoeringen en open repetities en volg onze facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Open repetitie gemist of wil je meer informatie? Mail dan naar carminaludicra@gmail.com.