Lid Worden

Lid Worden

In mei zijn we gestart met de repetities voor de operette De Arme Student (Der Bettelstudent) van de componist Carl Millöcker. Deze zullen we 14 en 15 maart 2020 gaan opvoeren. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit project. Wil je graag meedoen met de volgende operette? Kom dan in maart/april 2020 naar de open repetities!

REPETITIES
We repeteren elke woensdagavond van 19:30u tot 21:45u in Wijkcentrum ’t Oude Weeshuis, Papengas 8, Nijmegen. Naarmate de uitvoering dichterbij komt, zullen we ook een aantal dagen in het weekend gaan werken aan de regie van het stuk. Naast de repetities is er bij ons ook genoeg tijd voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels in café de Kluizenaar en andere activiteiten.

CONTRIBUTIE
€15 per maand voor studenten
€21 per maand voor niet-studenten

LID WORDEN
Voordat we aan een nieuw stuk beginnen vinden er open repetities plaats. Iedereen is dan welkom om een kijkje bij ons te nemen. Je kunt natuurlijk ook altijd bij onze voorstellingen komen kijken of onze eerdere projecten bekijken om een beter beeld te krijgen. Bekijk de agenda voor de volgende uitvoeringen en open repetities en volg onze facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Open repetitie gemist of wil je meer informatie? Mail dan naar carminaludicra@gmail.com.