Artistiek Team

Carmina Ludicra krijgt professionele begeleiding om elk jaar weer een hoogwaardige voorstelling neer te zetten. We stellen graag deze artistieke helden aan je voor.

Inge Stok - Dirigent

Inge’s geschiedenis bij Carmina gaat langer terug dan die van menig Carminion. Al sinds 2012 zet deze operetteliefhebber zich in voor de vereniging, waarvan hen medeoprichter is. Diens grote muzikale kwaliteiten en diens voortdurende betrokkenheid bij Carmina maken Inge tot de beste dirigent die wij ons zouden kunnen wensen. De rust, muzikaliteit en inzet die Inge tijdens de repetities laat zien, inspireert ons om telkens weer een mooie voorstelling neer te zetten. Inge geeft tevens privé zang- en muziekles en werkt als productiemedewerker bij het beroemde vocaal ensemble Wishful Singing.

Jelle Hoksbergen - Pianist​

In 2016 nam Jelle bij zijn eerste Carmina-operette plaats achter de vleugel en sindsdien is hij niet meer weg te denken als onze pianist. Bij ieder optreden, groot of klein, is hij onze rots in de branding. Ook tijdens de repetities kunnen we niet zonder onze Jelle, die ons niet alleen als pianist, maar ook als repetitor helpt bij het instuderen van de stukken. Deze muzikale duizendpoot is in en rond Nijmegen bij verschillende muziekgezelschappen actief als pianist, koordirigent, arrangeur en componist. Zelfs zijn acteerkwaliteiten heeft hij al eens bij Carmina mogen demonstreren. Of hij zich hier nogmaals aan waagt, zie je in de volgende operette…

Jeske Roozen - Regisseur​

Als voormalig lid van Carmina zong en speelde Jeske al in menig operette mee. Deze bezige bij bekleedde ook vaker dan enige andere Carminion een bestuursfunctie. In 2022 maakte Jeske haar regiedebuut bij Carmina met de operette Van alle markten thuis (Mesdames de la Halle van Jacques Offenbach), waarvan ze tevens medevertaler is. In 2023 heeft zij de opleiding voor Theatermaker voor Amateurtheater bij Huis van Puck afgerond met een voorstelling bij studententheatervereniging Op Hoop Van Zegen. Naast Carmina Ludicra, is Jeske o.a. regisseur bij het Delftse koor Phoenix Vocals en is ze bezig met het hertalen van een nieuwe operette voor het nieuwe Nijmeegse gezelschap Operettig, waar ze zelf in meezingt en -speelt.

Logo_transparant_white_512_512

Ludieke operettes in een modern jasje