Zing mee!

Lijkt het je leuk om mee te doen met Carmina Ludicra?

Na iedere voorstelling en aan het begin van het nieuwe collegejaar zijn er steeds open repetities. De exacte data worden op de website bekendgemaakt. Mocht je vragen hebben of je alvast willen aanmelden voor de komende open repetitie, dan mag je een mailtje sturen naar [email protected]

REPETITIES
We repeteren elke woensdagavond van 19:30u tot 21:45u in het Spinozagebouw (Montessorilaan 3) op de campus van de Radboud Universiteit. Naarmate de uitvoering dichterbij komt, zullen we ook een aantal dagen in het weekend gaan werken aan de regie van het stuk.

Naast de repetities is er bij ons ook genoeg tijd voor gezelligheid tijdens onze wekelijkse borrels in café Camelot en bij onze andere leuke activiteiten.

CONTRIBUTIE
€15 per maand voor studenten
€21 per maand voor niet-studenten

LID WORDEN
Voordat we aan een nieuw stuk beginnen vinden er open repetities plaats. Iedereen is dan welkom om een kijkje bij ons te nemen. Als je lid wilt worden, kun je bij ons auditie doen. Je kunt natuurlijk ook altijd bij onze voorstellingen komen kijken of onze eerdere projecten bekijken om een beter beeld te krijgen.

Open repetitie gemist of wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected].

Logo_transparant_white_512_512

Ludieke operettes in een modern jasje