Steun ons

Steun ons

 

 

Sponsor Carmina gratis!

U kunt ons via SponsorKliks gratis sponsoren! Koop voortaan uw online aankopen via onze SponsorKlikspagina (klik op bovenstaand logo). Webwinkels betalen dan een commissie voor elke bestelling die via onze SponsorKlikspagina gedaan wordt en een deel van dat geld gaat naar Carmina Ludicra! 

Sponsor Carmina met uw bedrijf/organisatie

Om onze operettes te kunnen verwezenlijken, zoeken wij sponsoren! Zowel kleine bedragen als grotere bedragen zijn meer dan welkom. U maakt hiermee niet alleen ons unieke project mogelijk, maar wij kunnen u ook het een en ander aanbieden als wederdienst: uw bedrijfslogo of advertentie kan bijvoorbeeld opgenomen in ons programmaboekje, poster en/of social media. We hebben verschillende sponsorpakketten in de aanbieding. U mag ook een eigen suggestie doen van een sponsorbedrag en tegenprestatie. Voor sponsoring kunt u contact opnemen met prcarminaludicra@gmail.com

Vriend worden van Carmina Ludicra

U kunt ons studentenkoor steunen met een financiële bijdrage. In ruil hiervoor wordt u ‘Vriend van Carmina Ludicra’ en houden we u op de hoogte van onze optredens en ander leuk nieuws. Doneert u meer dan €25,-? Dan kunt u ook nog een kaartje voor ons optreden kopen voor studententarief. Wilt u vriend worden en ons steunen? Vul dan onderstaand formulier in!

Name*

Email address*

Message

Amount €*
© Betty van Engelen