Artistiek Team

Artistiek Team

Carmina Ludicra staat bij De Straatzangeres onder leiding van dirigent Inge Stok, regisseur Panda van Proosdij en pianist Jelle Hoksbergen.

Dirigent

Sinds “De Arme Student” is Inge Stok de nieuwe dirigent van Carmina Ludicra. Ze is een oude bekende, want zij heeft de vereniging in 2012 mede opgericht! Ze is toen al begonnen met het leiden van instudeerrepetities en zo is ze het koordirectievak ingerold. Zelf zingt Inge bij de Nationale Koren van Vocaal Talent Nederland, waar ze ook muzieklessen aan de jongste zangers geeft. Ze is bijna klaar met haar master Linguistics aan de Radboud Universiteit.

Regisseur

Een oudgediende bij Carmina Ludicra: Panda van Proosdij! Panda regisseert, met hier en daar een jaartje pauze, al sinds het begin bij Carmina Ludicra. Het komt voor een groot deel door haar dat onze stukken zo absurdistisch en hilarisch zijn! Panda is naast regisseur ook coach en choreograaf met een dansachtergrond. Hierdoor heeft ze haar eigen methode, “Voice & Physique” weten te ontwikkelen.

Pianist

Sinds 2015 bespeelt Jelle Hoksbergen met veel plezier de piano bij Carmina Ludicra. In de operette La Belle Hélène heeft hij niet alleen laten zien dat hij een goede pianist is, maar ook dat hij er niet voor terugschrikt een rol op zich te nemen. Jelle is in en rond Nijmegen bij allerlei muziekgezelschappen actief als pianist, koordirigent, arrangeur en componist. Ondertussen heeft hij recent een theologiestudie aan de Radboud Universiteit afgerond.