pl_text

Koop nu je kaartjes!

Een voorstelling van Carmina Ludicra

🐸KWAAAK KWAAAK🐸

Betoverend nieuws! De feeëriekste operette van Gilbert en Sullivan ter wereld wordt op 20 en 21 oktober uitgevoerd door Carmina Ludicra in Theater De Lindenberg.

Wie bij operette denkt aan plechtige klassieke muziek, vergist zich. Carmina Ludicra draait om humor, satire en absurditeit… En ja, muziek!

Wie is Iolanthe?

Iolanthe, een geliefd feetje, werd verbannen uit het feeënrijk omdat ze iets te intiem werd met een mens. De feeën dragen vrijheid hoog in het vaandel maar willen niks weten van mensen en hun politieke mallemolen. Daarom staan er volgens de feeënwet zware straffen op de omgang met mensen. Ironisch dat feeën er zelf zulke strenge regels op nahouden, terwijl de mensen, met name de politieke hogerhuisleden, hun machtspositie juist misbruiken om zichzelf meer vrijheid toe te eigenen dan gerechtvaardigd is.
Iolanthes zoon, Strephon, groeide op tussen de mensen. Hij verzwijgt zijn afkomst voor zijn geliefde, uit angst dat het haar zal afschrikken. Maar wanneer zij hem samen ziet met Iolanthe – feeën verouderen niet – vermoedt zij dat hij een affaire heeft met een jonge vrouw. Uit woede wil zij er vandoor gaan met één van Strephons rivalen uit het hogerhuis.

Wees erbij!

Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts 18 euro en voor studenten zelfs voor maar 13 euro. Mis deze magische voorstelling niet!

Bekijk onze vorige voorstelling:

Wil jij geen voorstelling meer missen?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en maak tevens kans op vrijkaartjes voor onze shows!


Ik ga akkoord met het opslaan van de persoonsgegevens.
Carmina Ludicra bewaart het e-mailadres uitsluitend voor het delen van informatie over de optredens.
Je kunt je te allen tijde uitschrijven.

Logo_transparant_white_512_512
Ludieke operettes in een modern jasje

Bezoek onze website: www.carminaludicra.nl

Volg je ons al op facebook, Youtube en instagram?